Mote

Sjekk drømmekolleksjonen til Pia Tjelta

Sjekk drømmekolleksjonen til Pia Tjelta

Foto: Fernerjacobsen

N

Nå som vi går mot vår og sommer i klesstilen, drømmer vi om å ha disse plaggene i klesskapet.

Sommer-og vårkolleksjonen til Pia Tjelta midt i blinken – enten du skal i bryllup eller feire 17.mai. Skuespilleren og trebarnsmoren (40) debuterte som designer i februar, og imponerer med sine delikate kjoler og bluser i feminine snitt.

Se hele kolleksjonen til Pia Tjelta her.

Selv om Tjelta har lansert sin aller første kleskolleksjon i år, er hun ikke helt fremmed med å designe kjoler. I 2014 designet hun kjoler for første gang sammen med det norske klesmerket By Timo.

Kolleksjonen «Pia Tjelta» består av duse farger, blomstrete kjoler og blonder. Disse plaggene går aldri av moten og passer til de fleste festlige anledninger.

 

Ava dress

I sommerbryllup vil vi ofte gå i lange kjoler, som er formelle med feminine snitt. Samtidig vil vi gå i noe som er komfortabelt, da det er mye mat og dansing til langt ut på kvelden. Da er denne kjolen helt perfekt. I tillegg kan du bruke flate sko under kjolen uten at de synes. Vonde føtter i bryllup? Nei, takk!

Agnes short dress

Les også: Blomsterkjole vi vil gjerne bruke nå

Agnes long dress

Den hvite, blonderkjolen er en klassisk vinner. Det er sjeldent du gjør feil med denne. Style opp med fine gullsmykker og en fin stråhatt, så har du automatisk en bohemsk chic-stil.

Bella dress

Bella blouse

Vi elsker denne blusen,  fordi den kan brukes både til jeans og skjørt. Blusen gjør antrekket automatisk mer feminint og chic.

Ava dress

Les også: De fineste kjolene til 17.mai-feiringen

Agnes blouse

Bella drapey

Denne er helt klart en kjole som skriker sommer, som kan brukes både til hverdags og fest. Enten du har på hvite sneakers eller høye hæler til, så blir du garantert den fineste jenta i byen!