Interiør

De beste utendørs-kuppene fra høstsalget

De beste utendørs-kuppene fra høstsalget Image skin ukenskupp

H

Handler du nå kan du spare tusenlapper på hagemøblene. Portia har funnet fram til de beste kjøpene.

Sist oppdatert: 17. august 2018

Høsten er tiden for butikkene til å kvitte seg med sommerprodukter, noe som betyr at vi kan gjøre virkelig gode kjøp på sesongvarer. Hagemøbler koster «skjorta» i høysesong, så det er nå når det er salg på hagemøbler du kan gjøre de virkelig store kuppene og spare tusenlapper. Trodde du at alt det fine ble solgt på forsommeren? Da må du tro om igjen. Vi har funnet fram til masse lekre hagemøbler fra kjente merkevarer som Skagerak, Fermob og Hillerstorp. Her er noen av de beste utendørs-kuppene fra høstsalget:

Skagerak Float Lounge

Salg hagemøbler: Lounge stolVi elsker Float Lounge fra populære Skagerak. Råkule loungestoler som kan brukes alene eller settes sammen til en sofa. De brede og dype putene sammen med den hvite metallrammen gir et elegant uttrykk som passer til et moderne hjem. Det er sjeldent du finner salg på hagemøbler fra Skagerak, så her gjelder det å handle mens du har sjansen til å spare.

Skagen set
Salg hagemøbler: Sittegrupper

Skageraks mest ikoniske og populære møbelsett, Skagen, kommer også i lekker teak-utførelse. Settet kommer med bord, benk og to stoler, og passer til både moderne og klassiske hjem.

Loungestol fra FiamSalg hagemøbler: Stol

Stolene fra Fiam er er inspirert av 50-tallets offentlige benker. De er både tidløse og solide, laget av aluminium og PVC-tråder. Materialene gjør at møblene kan stå ute i all slags vær og likevel holde seg fine.

Sittegruppe fra Easy LivingSalg hagemøbler: Spisegruppe

For deg som velger klassisk rotting er sittegruppen fra Easy Living et perfekt valg. Nå får du den til en veldig god pris, og settet består av bord med glassplate og 6 armstoler inkludert pute for sete og rygg.

Tennessee Lenestol+fotskammelSalg hagemøbler: Dekkstol

Dekkstolen vil for alltid være en klassiker, og denne fra Hillerstorp er ekstra fin i orkangrå furu. Kjøp den nå og spar 20 prosent.

Lenestol fra HillerstorpSalg hagemøbler: Loungestol

Vi elsker utemøblene fra svenske Hillerstorp, og denne lenestolen i hvitkalket teak er intet unntak. Denne vil vi tilbringe mange fine høstdager i.

Parma spisebordSalg hagemøbler: Spisegruppe

Ellos har de fineste budsjett-utemøblene, og akkurat nå er prisene ekstra gode. Rundt Parma spisebord er det plass til seks personer på lansidene og to på kortsidene. Copacabana lenestol er, som du ser på bildet, helt perfekt til.

Skagerak Steamer Dekkstol

Salg hagemøbler: Dekkstol

Vil du ha en klassisk dekkstol som varer gjennom generasjoner så er det selvfølgelig et Skagerak-produkt du skal velge. Vi elsker denne varianten.

Sittegruppe fra Easy LivingSalg hagemøbler: Sittegruppe

Skagerak er kostbart, men det finnes heldigvis mange produsenter som lar seg inspirere av det ikoniske settet Skagen. Easy Living har denne sittegruppen som er like fin, og veldig rimelig nå som den i tillegg er på salg.

Solseng fra FermobSalg hagemøbler: Solseng

Perfekt for deg som er ute etter designprodukter av høykvalitet. Denne solsengen fra franske Fermob har et tidløs design som passer perfekt i hagen eller ved svømmebassenget.

Utekjøkken fra HillerstorpSalg hagemøbler: Utemøbler

Denne benken er et must for deg som elsker å lage mat. Benken inkluderer vask og kran i rustfritt stål, og kan kobles rett på vannslangen.