Interiør

Trendalarm: Nå skal stolene se slik ut

Trendalarm: Nå skal stolene se slik ut

Foto: Lunehjem.no

D

Dette er stolene som rives ut av butikkene nå.

Sist oppdatert: 13. februar 2019

– Selv om den lyse eiken fortsatt dominerer den skandinaviske stilen, ser vi at svart og røkt eik er på full fart inn. Vi er ikke lenger så redde for å mikse trefarger og går mer for kontraster i innredningen. Spisebordet brukes til mer enn bare måltider. Her er komfort et stikkord, man skal sitte behagelig – gjerne lenge, sier grunnlegger av Lunehjem.no, Lisbeth Tverback.

Da vi spurte Tverback hvilke stoler som er mest ettertraktet nå, fant vi ut at det er fire modeller som gjelder.

1. In Between SK1 fra &tradition – alle elsker denne

– Mange faller for InBetween-stolene fra &tradition. De gode armlenene gjør at du kan sitte lenge til bords enten du velger den rene trestolen eller polstret sete.

Sjekk også: In Between SK2 fra &tradition

2. Pavilion Chair fra &tradition – optimal sittekomfort

– De stablebare Pavilion-stolen fra &tradition finnes både som spisestuestol, barkrakk og lenestol. Ikke la deg lure av det lette uttrykket og den myke estetikken – her får du nemlig nydelig sittekomfort.

3. AAC22 fra HAY – en klassiker som fremdeles er populær

– De tradisjonelle trestolene går aldri av moten. J-serien fra Hay har et klassisk og nett uttrykk, og passer de fleste interiørstiler. Stolene kommer i flere varianter, felles for alle er den runde ryggen som gir behagelig sittekomfort.

4. Beetle Chair fra Gubi – passer alle

– En godt polstret stol er på manges ønskeliste og Beetle Chair fra Gubi er en av våre definitive favoritter. Den gode svikten i ryggen og det brede setet gjør at stolen passer alle kropper. Et godt prisalternativ til Beetle er spisestolene i fløyel fra HK Living.

Beetle_DiningChair_Conic_FullyUpholstered_BlackChrome_GUBIVelvet-208_Piping_Luce-18_gubi

Sjekk også stoler hos:

Room21

Ellos

Jotex