Mote

Sommerens fineste regntøy

Sommerens fineste regntøy

Foto: iStock

S

Selv om det er sommer, kan det bli mange regntunge dager. Vi har funnet sesongens fineste regntøy.

Sist oppdatert: 18. juni 2018

Store deler av Norge badet i sol i flere uker denne våren, men vi vet at regnet omsider kommer. Og hva er vel da bedre enn å være rustet med fresht regntøy? Regnjakker og gummistøvler er ikke lenger bare trauste og praktiske plagg, de kan også være en del av din personlige stil og et fashion statement. Vi har funnet fram noen favoritter på årets sommersalg!

Se hele sommersalget her

Gult er kult

Mange husker den klassiske knallgule regnanorakken alle hadde før i tiden. Men gult er fortsatt kult, og ikke minst er det en av årets trendfarger. Så lys opp en regntung dag med en gul regnfrakk.

Klassisk regnjakke fra Ilse Jacobsen – Stutterheim regnfrakk fra Mosebacke – Trenchregnjakke fra Rains

Enkel poncho

Noen ganger er det deilig å bare slenge på seg en poncho når himmelen åpner seg. Men det trenger ikke være den kjedelige, tynne engangsvarianten man forbinder med festivaler. Invester i en kulere og mer solid variant.

Vindtett poncho fra TretornMønstret poncho fra Odd Molly – Sort poncho fra Soyaconcept

Vær vågal

Hvorfor ikke gå all in når du velge regnjakke? Selv om gule, grønne og beige er trygge valg som fungerer til alle stiler, er det gøy å leke seg med mønster også.

Prikkete kåpe fra Noa Noa – Leopardmønstret regnjakke fra Stand – Mønstret regnkåpe fra Soyaconcept

Klassisk stil

Regnjakker i klassisk snitt og farger kan brukes år etter år. De passer også til det meste, enten du skal på sommerfest i kjole og pumps, eller har casual Friday på jobben.

Beige regnkåpe med snøring i livet fra Odd Molly – Klassisk regnkåper fra Ilse Jacobsen – Gammelrosa trenchcoat fra Rains

Hold bena tørre

Det hjelper ikke å holde kroppen tørr hvis det er vått på bakken. Enten du velger tradisjonelle lange gummistøvler, eller går for mer trendy lave gummisko, er det mange ulike stiler å velge mellom.

Lave sko fra Ilse Jacobsen – Sorte lange støvler fra Rosemunde – Sorte, lave sko fra Ilse Jacobsen – Lave, hvite sko fra Hunter – Glossy, grønne støvler fra Sorel

Se mer regntøy her