Aktiv

Høstsalget alle sporty jenter må få med seg

Høstsalget alle sporty jenter må få med seg

F

Forbered deg til en aktiv sesong og få opptil 75 % på nesten hele sortimentet.

Sist oppdatert: 16. oktober 2018

Høstsalget er i gang hos sportsgiganten GetInspired, og det betyr at du kan gjøre noen fantastiske kupp på trening- og fritidstøy! Enten du vil oppdatere gymgarderoben eller er ute etter varmere klær til utendørsaktiviteter, er utvalget stort. Her kan du få plagg opptil 75 %, så det er bare å gripe sjansen!

Salget inkluderer blant annet løpefavoritten Salomon, nydelige anorakker fra Twentyfour og kule sneakers fra Arkk. I tillegg er det fantastiske ullgensere på salg fra blant annet Ulvang, som vil være gode å slenge på seg en kald høstkveld, eller etter en skitur. Det finnes rett og slett et fantastisk hav av sporty utvalg, og under kan du finne produktene vi setter høyest på ønskelisten.

Finn dine egne favoritter fra høstsalget hos Get Inspired her

Løpesko for terreng fra Salomon

Dette er de optimale skoene for tur og løping i ulendt terreng, med en overdel i slitesterk mesh og en vannavstøtende overdel. I tillegg til en behagelig passform har de en Wet Traction yttersåle, god demping og pustende materiale. En bonus er at skoene kommer i fine farger!

Få 33 % rabatt på skoene her

Anorakk fra Twentyfour

Den tradisjonsrike anorakken oser norsk natur og friluft, og vi tenker med en gang at vi får lyst til å grille pølser på bålet og drikke en kopp med varm kakao. Den er laget i 2 lag med god stretch i vind- og vanntett materiale. Fuskepelsen er avtagbar om du foretrekker det, og den kommer også i en nydelig gul farge.

Nå sparer du 400 kroner på anorakken

Sneakers fra Arkk

Denne Raven-modellen har vært en yndling lenge, takken være dens skandinaviske look og høye komfort. Modellen finnes i flere ulike farger, men vi er ekstra svake for disse hvite med ferskenfargede detaljer. Nå sparer du 32 % på skoene, og vil være like fine og populære til våren som nå, om ønsker å gjøre en langsiktig investering.

Les mer om skoene her

Varm ullgenser fra Ulvang

Vi elsker den nostalgiske stilen til denne myke ullgenseren fra Ulvang i 100 % merinoull. Den høyhalsede half-zipen beskytter godt fra kulden på tur, og den gode og behagelige passformen er ekstra digg foran peisen.

Nå sparer du hele 40 % på den gode genseren

Behagelig turbukse fra Twentyfour

Dette er en fantastisk turbukse med god stretch og passform, for den aktive turjenta. Den har fått flere toppanmeldelser, og flere nevner at den også er en fin hverdagsbukse på grunn av den fine passformen.

Nå får du halv pris på turbuksen

Den perfekte hyttegenseren fra Twentyfour

Vi har virkelig falt pladask for denne fine genseren i nydelig perle- og flettestrikk. Modellen finnes også i grått, og brukeranmeldelser skryter av den gode kvaliteten. Vi tenker at denne er så fin at den gjerne kan brukes på kjølige sommerkvelder som lune hytteturer!

Nå får du så mye som 43 % rabatt

Løpejakke fra Kari Traa

Det er viktig å synes på løpetur i høstmørket, og denne er i tillegg helt super om det er kjølig vind. Med denne jakken får du høy komfort gjennom løpeturen og refleksdetaljer vil gjøre deg godt sett.

Nå sparer du 47 % på den kule løpejakken

Det er ingen tvil om at det er mye fint på salg – finn flere aktive kupp her