Mote

Møt søstrene bak veskemerket Núnoo

Møt søstrene bak veskemerket Núnoo

Foto: Nunoo

S

Slik begynte de å designe vesken som elskes av motejenter verden rundt.

Sist oppdatert: 12. mars 2019

– Vi designer til kvinner og jenter som elsker mote. Hun som tør å prøve noe nytt og som elsker å style. Hun som kler opp til fest og kan både være sporty, sexy og helt klassisk. I bunn og grunn designer vi for kvinner som gjerne vil gjøre en innsats – Pia og Naja Silfen, designere for Núnoo.

Søstrene Pias og Najas visjon om drømmevesken i høy kvalitet til en billig penge, startet i kjelleren i 2015. Núnoo er et morsomt, sexy og inspirerende univers, hvor du hele tiden skal kunne finne den nye it-vesken.

Navnet Núnoo betyr «duften av baby» og stammer egentlig fra grønlandsk, hvor moren til jentene kommer fra. I tillegg har Núnoo vært kallenavnet til Naja helt siden barndommen.

Se stor oversikt over vesker fra Núnoo her.

Med Najas bakgrunn som designer hos Adax og tidligere assistent hos Gestuz, samt Pias tjue år lange erfaring med markedsføring, er veskedrømmen endelig oppfylt.

View this post on Instagram

The first party collection from us⚡️we hope you like it😱 it will be a little while before we can sell it..October❤️but we are so happy about it🌈just to give you an idea the dress @najsi is wearing cost 599 kr. (Danish😜) #nunoobags #party #clothes #news

A post shared by Núnoo accessories (@nunoobags) on

«World dominans»

Det danske veskemerket har langsomt vokst de siste to årene. I dag har Núnoo 12 ansatte med eget showroom i København. Dog har ambisjonen om «World dominans», som de kaller det, alltid vært hovedmålet. For å dominere på verdensplan i 2019, har de blant annet filmet kampanjer i både New York og Tokyo.

– Vi arbeider mye med influencere, både mikro og makro, og vi er overbeviste om at de er en stor del av merkekjennskapet til Núnoo. Dette gjelder både Danmark, Norge, USA og Japan.

I tillegg har jentene startet mange spennende butikker og department-stores rundt omkring i verden. Núnoo-vesken skal være en steinkast unna, uansett om du er i Milano, New York, Berlin eller Tokyo. Med litt hjelp fra influencere som norske Tine Andrea Lauvli og danske Jeanette Madsen, er de på god vei.

– Det som er fint med små vesker er at man alltid kan bruke den som mini-veske i en større veske.

LeopardSortPolkadotsPlastikkHekledeMini

Sexyness til ditt antrekk

Pia og Naja elsker å utfordre sine kunder både når det gjeleder kvalitet og farge. De arbeider med alt fra PVC-plast til vasket lær til hair-on. Núnoo-universet tar utgangspunkt i slagordet “Stay Sexy” og de jobber for at en veske skal være prikken over i-en til din outfit. Men vesken skal også være rå og en kul detalj i hverdagen. Det råe og kule kommer blant annet til utrykk ved mange lommer, glidlåser og vasket look.

Av årets vesketrender nevner designerduoen mini-varianten. Jo mindre, jo bedre.

– Derfor har vi laget Molly-vesken som man kan ha absolutt ha ingenting i, utover en lipgloss og litt penger, haha! Men vi elsker de små veskene og så kan Molly også brukes som halssmykke.

Sjekk flere vesker fra Núnoo her.

Tips og triks

For søstrene er det viktig at en veske skal være lekker og holde lenge. Man skal heller ikke være redd for å leke med nye farger og kvaliteter. De elsker å eksperimentere og inspirere med nye materialer, mønstre og fargekombinasjoner.

– Det som er fint med små vesker er at man alltid kan bruke den som mini-veske i en større veske.

Når Portia spør om hvilke fem vesker alle kvinner bør ha, kommer de med en god del anbefalinger.

– Helt sikkert Núnoo! Helena til fest, Ellie til hverdag, Tote i plastikk til PC-en, sminke og en flaske bobler, Camilla til weekend-getaway eller mini-trip og Christa net til din neste ferie til et varmt land!

Se flere vesker fra Núnoo her.

View this post on Instagram

You have to try something new💚 @najsi wearing our new collection🖤 Josefine 📲 #online 📸 @themisspopo #nunoobags #news #spring

A post shared by Núnoo accessories (@nunoobags) on

Hva gjør dere ellers enn å designe vesker? 

– Vi elsker å reise, feste og shoppe vintage! Men også drikke champagne, kaffe og spise kake, haha! Vi prøver også å klemme inn trening et par ganger i uken. Vi har begge familier og mange barn – så heldige med det.

Her får du tak i veskene fra Núnoo.